Ydelser til erhverv

Jeg tror på, at trivsel på arbejdspladsen er afgørende for medarbejderes engagement, produktivitet og overordnede tilfredshed. Gennem terapeutiske tilgange og værdifulde ledelsesmetoder kan jeg hjælpe dig med at skabe en kultur, der fremmer trivsel, arbejdsglæde og effektivt samarbejde.

Mine ydelser

Arbejdsmiljø

Betydningen for mennesket af at have sunde og bæredygtige relationer kan ses både i vores fysiske og psykiske sundhed.

Læs mere

Supervision

Jeg lægger stor vægt på at tilbyde supervision og støtte til både ledere og medarbejdere med henblik på at fremme trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

læs mere

Stress

Behandling af stressramte kan involvere en kombination af terapi, arbejdsmiljøarbejde og supervision.

Læs mere

Hvorfor vælge mig, som din samarbejdspartner?

Fordi jeg har fokus på

Bæredygtige relationer

Konflikter og uenigheder kan føre til spændinger i vores relationer og påvirke vores mentale velvære. Jeg vil hjælpe dig og din virksomhed med at finde konstruktive måder at tackle konflikter på og skabe et mere harmonisk samspil med dine medarbejdere

læs mere
Fordi jeg har fokus på

Ledelse

Uanset om du er ny leder eller har mange år på bagen. Det er lidt ligesom at køre bil, med tiden så glemmer du også at kigge dig over skulderen, når du drejer og andre grundlæggene færdigheder. Det er naturligt at man som menneske bliver lidt “doven” og køre på rutinen. I ledelse, er det risikofyldt, da det kan betyde at du bruger 90% af din tid på at brændslukke og kommer langt væk fra dine oprindelige tanker og visioner for dit virker

læs mere
Mit samarbejde rummer

Empati og etik

Jeg er empatisk og forstående, hvilket hjælper dig med at føle jer hørt og respekteret underforløbet. Jeg overholder de højeste etiske standarder, herunder fortrolighed og professionalisme i forhold til jeres personlige oplysninger og følelser.

læs mere

Det siger mine samarbejdspartnere:

Hos Maria bliver man mødt med høj faglighed og hjertevarme. Hun formår at skabe et trygt rum, hvor der er plads til selvreflektioner og selvudvikling.Jeg har anvendt Maria måde til ledelsessupervision og faglig sparring. Derudover også til rekruttering, hvor der er blevet set ind i hele organisationens kompetencer med udgangspunkt i DISC profiler.

Carina Sjøberg • Forstander Bostedet Broager

Maria greb mig, da jeg var på et af mine laveste punkt nogensinde, troede at jeg aldrig ville finde ro eller glæde ved livet. Hun hjalp mig tilbage til mig selv. I forløbet havde jeg også min kæreste med i et par sessioner, så han blev en del af min udvikling. Kan KUN anbefales. Maria er en kæmpe medvirkende faktor til, at jeg i dag er taknemmelig og glad ved livet.

Nadia • Klient

Når følelser, tanker og fornuft slår knuder og der er kaos i hovede og hjerte, er Maria en værdifuld samtalepartner. Med kyndig hånd hjælper hun med at finde den rette sti at følge.

Lise • Klient

“Coaching hos Maria Batalla har givet mig muligheden for frit at drøfte min situation med en uvildig og for at afklare mine handlemuligheder. Desuden har det hjulpet mig til at erkende og finde ro i, at der var opgaver som jeg ikke selv var herre over at få løst. De jævnlige samtaler var vigtig sparring for mig også i forhold til efterfølgende at komme videre med et balanceret arbejdsliv. Jeg er en erfaren projektleder med mange års erfaring, men var havnet i samarbejdsproblemer som skabte langtidsstress og søvnløse nætter. Jeg er glad for, at jeg tog imod tilbudet, om at blive coachet igennem perioden hos Maria, som var en stor hjælp til at få struktureret handlemuligheder og som fungerede som mellemled mellem arbejdspladsen og mig.”

Sussie Pagh • Seniorforsker, Aalborg Universitet

“Marias stærke faglighed kombineret med hendes meget nærværende og omsorgsfulde person har givet mig mulighed for at se og arbejde med mig selv i et helt andet lys. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Maria.”

Eva • Klient

Samarbejdspartnere

Inden for supervision & arbejdsmiljø har jeg megen erfaring, som spænder bredt.