Parterapi

Jeg kan assistere jer med at styrke jeres forhold ved at udvikle nye måder at kommunikere på, øge forståelsen for hinanden og bryde med uhensigtsmæssige adfærdsmønstre.

Terapi for at forene jer igen..

Kommunikationen er gået i stå, og vi gentager de samme mønstre igen og igen. Måden, vi taler og forstår hinanden på, er afgørende for et sundt parforhold. Konflikter, beskyldninger, skyldplacering og dårlig kommunikation opstår ofte utilsigtet og forværrer kommunikationsproblemerne yderligere. Dette kan være ekstremt udmattende og belastende, og det kan også have en negativ indvirkning på intimiteten, både fysisk og følelsesmæssigt. I terapien vil jeg hjælpe jer med at omdanne jeres kommunikation, så I genfinder en fælles forståelse, hvor I lyttes til og forstår hinanden bedre.

I et parforhold er det sjældent, at begge parter agerer ens. Derfor er kunsten at finde kompromiser afgørende. Når vi står fast på, at vores tilgang er den rigtige, kan det ofte føre til, at vores partner insisterer på, at deres tilgang er den korrekte, og dette kan resultere i en verbal konflikt om, hvem der har ret. Dette kan føre til fastlåste og tilsyneladende uoverstigelige uenigheder om skyld, værdier og livssyn, hvilket kan belaste kærligheden i forholdet. I terapien vil vi udforske, hvorfor visse aspekter er vigtigere end andre, og lede efter måder at finde fælles fodslag, så begge parter føler sig lyttet til og forstået.

read more

Få støtte gennem parterapi..

…hvor I får værktøjer til at øge jeres gensidige forståelse. I terapiforløbet opretter vi sammen en tryg atmosfære, hvor I kan udforske jeres individuelle og parvise udfordringer. Jeg vil assistere jer med at dykke ned i disse udfordringer og konflikter for at finde deres kerne og skabe klarhed om, hvordan I skal håndtere dem fremadrettet. Gennem terapien vil I blive introduceret til forskellige psykologiske teorier og modtage konkrete redskaber til at opnå en dybere forståelse af jer selv og hinanden. Parterapi fokuserer primært på at forstå dynamikken mellem jer som et par, og ikke på at placere skyld eller afgøre, hvem der har ret og forkert. Det er samspillet mellem jer, der er i centrum, og ikke en terapeut, der fungerer som dommer.

Book en tid
Jeg har en bred vifte af arbejdsområder

Mine ydelser

Med udgangspunkt i psykoterapi

Terapi

Læs mere
Med udgangspunkt i Psykoterapi

Parterapi

Læs mere
Med udgangspunkt i Psykoterapi

Familieterapi

Læs mere

Hvorfor vælge mig, som din terapeut?

Fordi jeg har:

Erfaring & faglighed

Jeg er en fagligt dygtig psykoterapeut har omfattende uddannelse og erfaring inden for psykoterapi, hvilket giver mig ekspertise i at forstå og behandle dig, der hvor du står i livet.

læs mere
Fordi jeg tilbyder

Individualiseret behandling

Jeg tilpasser behandlingen til dine specifikke behov og udfordringer, hvilket sikrer en personlig tilgang til din terapi.

læs mere
Min behandling rummer

Empati og etik

Jeg er empatisk og forstående, hvilket hjælper dig med at føle dig hørt og respekteret under terapiforløbet. Jeg overholder de højeste etiske standarder, herunder fortrolighed og professionalisme i forhold til dine personlige oplysninger og følelser.

læs mere

Hos Maria bliver man mødt med høj faglighed og hjertevarme. Hun formår at skabe et trygt rum, hvor der er plads til selvreflektioner og selvudvikling.Jeg har anvendt Maria måde til ledelsessupervision og faglig sparring. Derudover også til rekruttering, hvor der er blevet set ind i hele organisationens kompetencer med udgangspunkt i DISC profiler.

Carina Sjøberg • Forstander Bostedet Broager

Maria greb mig, da jeg var på et af mine laveste punkt nogensinde, troede at jeg aldrig ville finde ro eller glæde ved livet. Hun hjalp mig tilbage til mig selv. I forløbet havde jeg også min kæreste med i et par sessioner, så han blev en del af min udvikling. Kan KUN anbefales. Maria er en kæmpe medvirkende faktor til, at jeg i dag er taknemmelig og glad ved livet.

Nadia • Klient

Når følelser, tanker og fornuft slår knuder og der er kaos i hovede og hjerte, er Maria en værdifuld samtalepartner. Med kyndig hånd hjælper hun med at finde den rette sti at følge.

Lise • Klient

“Coaching hos Maria Batalla har givet mig muligheden for frit at drøfte min situation med en uvildig og for at afklare mine handlemuligheder. Desuden har det hjulpet mig til at erkende og finde ro i, at der var opgaver som jeg ikke selv var herre over at få løst. De jævnlige samtaler var vigtig sparring for mig også i forhold til efterfølgende at komme videre med et balanceret arbejdsliv. Jeg er en erfaren projektleder med mange års erfaring, men var havnet i samarbejdsproblemer som skabte langtidsstress og søvnløse nætter. Jeg er glad for, at jeg tog imod tilbudet, om at blive coachet igennem perioden hos Maria, som var en stor hjælp til at få struktureret handlemuligheder og som fungerede som mellemled mellem arbejdspladsen og mig.”

Sussie Pagh • Seniorforsker, Aalborg Universitet

“Marias stærke faglighed kombineret med hendes meget nærværende og omsorgsfulde person har givet mig mulighed for at se og arbejde med mig selv i et helt andet lys. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Maria.”

Eva • Klient